HOLISTISCH AANBOD

 

 ‘If someone wishes

for good health

One must first ask oneself if

he is ready to do away with 

the reasons for his illness.

Only then is it possible 

to help Him’

Hippocrates

 

 

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN:

Yoga en leefstijlstudio Body and Beyond uit Huizen biedt een holistisch totaal concept aan voor een gezonder, bewuster en gelukkiger leven. Met een holistisch totaal concept bedoelen wij dat wij naar jouw volledige lichaam als geheel kijken en niet alleen naar het lichaamsdeel waar de klacht zich vertoont. Zo kunnen wij hulp bieden en advies geven op het gebied van beweging, rust, slaap, voeding, mindset en omgeving. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor verschillende heerlijke losse yogalessen, voedingsadvies, workshops enz. maar wanneer je met een klacht loopt, een probleem ervaart of niet lekker in je vel zit, spelen er vaak meerdere factoren mee die dit veroorzaken. Wij kijken dan naar het totaal plaatje en kunnen daarbij een compleet leefstijladvies geven om jou te helpen de klachten te verminderen. 

 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij bij ons jezelf kunt zijn, je kunt ontspannen en je verder kunt ontwikkelen. Dat je verbinding met jezelf (her)vindt en kunt ontdekken wat bij je past op het gebied van beweging, voeding en rust. Zodat je in je dagelijks leven vanuit ontspanning, flow en balans vindt.

 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende en afwisselende groepslessen yoga en pilates. En natuurlijk ook voor prive lessen of trainingen,  persoonlijk voeding- en  suppletie advies of juist voor yoga of coaching binnen uw organisatie. Voor een verdere verdieping wij ik graag ook nog even op de persoonlijke coaching ( al dan niet wandelend ) behandelingen voor ontspanning, heling en bewustwording. 

Vanuit die verschillende specialisaties kunnen wij jou helpen om weer in je kracht te komen en daarmee succesvol te zijn op verschillende gebieden van het leven, zoals gezondheid, liefde, carrière, vriendschappen, gezin en in persoonlijke ontwikkeling.

Denk bijvoorbeeld aan hulp bij:

– Het voorkomen en herstellen van Negatieve Stress en Burn-out gerelateerde klachten.

– Overgangsklachten 

– Hormonale balans

– Afslanken, detoxen en Sportvasten

– Bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling

– Levensvragen

– Of heerlijk, bewust bewegen in verbinding met jezelf. 

 

 

 

Ben je benieuwd geworden, kijk dan eens bij onze verschillende specialisaties of neem contact op voor meer informatie of een afspraak. Ik spreek je graag!

‘If you don’t take time

for your welness

you will be forced

to make time for your illness’

#read that again