VEEL GESTELDE VRAGEN

 

 Wij behandelen iedereen het liefst ongelijk,

 zijn contra massa en 100% tegen stress!

1) Kan ik ook yogalessen volgen als ik oud en/of stijf ben?

In principe kan iedereen yogalessen volgen. Om met de wijze woorden van Shri K. Pattabhi Jois te spreken: Yoga is for all people: old people, young people, fat people, skinny people  – only not lazy people. Volg je hart bij het vinden van de voor jou meest geschikte yogales. Probeer een aantal verschillende lessen uit en voel welke les het beste bij jou past. Op de lessen pagina vind je een omschrijving van onze verschillende yogastijlen. Wil je eerst extra advies? Neem dan contact met ons op. Naast de groepslessen kun je ook privé-lessen bij ons volgen.

2) Ik wil deelnemen aan een proefles. Kan dat?

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een proefles. We vinden het fijn als je van te voren aangeeft wanneer je wilt komen. Dat kun je doen door de les te reserveren via het lesrooster of via www.momoyoga.com/bodyandbeyond. Je maakt dan eerst een account aan.

– Proefkaart van 2 weken onbeperkt les volgen is € 39 euro
– Een éénmalige losse proefles kost € 10 euro

3) Moet ik nog wat meenemen voor de les?

In de studio zijn matjes, blokken, riemen en dekentjes aanwezig die je gratis kunt gebruiken. Je hoeft dus geen eigen matje mee te nemen (mag wel)! Als je een tijdje yoga doet kan je overwegen zelf een matje aan te schaffen. Draag comfortabele kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen. Yoga beoefenen we op blote voeten. Na de les maken we de matjes altijd schoon met het schoonmaakmiddel in de studio.

4) Ik wil graag beginnen met yoga, welke les is voor mij het meest geschikt?

Wat voor yogavorm je kiest, hangt af van jouw eigen voorkeur en wat je uit je les wilt halen. Bij de herstellende yoga, yin yoga en stretch and relax les wordt er op een heel rustig tempo en met zachte houdingen geoefend. Wat jou op een ontspannen manier bewust maakt van je lichaam. Echter wanneer je onrustig voelt, kan een actievere les soms beter helpen jouw aandacht te verleggen van denken naar voelen. Dan is de power les, flow yoga of bikram style yoga aan te raden. Ook als je een actieve uitdagende vorm zoekt is deze yoga heel geschikt. Voor de beginners volgt er binnenkort een basis yoga training waar je alle ‘ins en outs’ van de yoga leert. Het is aan te raden om wat verschillende les vormen uit te proberen om te kijken wat het beste bij je past. Dat kan heel goed met de proefkaart van 14 dagen onbeperkt yoga die wij aanbieden.

5) Hoe werkt het nu precies met het aanmelden en betalen van een les?

Yogastudio Body and Beyond werkt met een online reserveringssysteem. Dat betekent dat je jezelf online kunt aanmelden voor de les. Hiervoor maak je éénmalig een account aan, waarna je vervolgens je les naar wens kunt reserveren. Betaling kan op 2 manieren:

  • Online via Ideal of automatische incasso
  • Contant in de studio

Je kunt bij ons kiezen uit: losse lessen, strippenkaarten of abonnementen.

We hebben 2 soorten abonnementen:

  • 1 x per week abonnement
  • een onbeperkt abonnement

Reserveer je les vooraf zodat je altijd zeker bent van een plek in de les.

 

STAPPENPLAN AANMELDEN LES

 1. Maak je account aan (e-mail en wachtwoord) via het lesrooster en login op de site
2. Reserveer direct je les naar wens
3. Kies je betalingsmethode

Je ontvangt direct de bevestiging van je reservering per mail en een dag voor aanvang van de les een reminder.

6) Hoe annuleer ik een les waarvoor ik mij heb aangemeld?

Je kunt jouw les annuleren in het reserveringssysteem. Dit dient minimaal 6 uur voor aanvang van de les gedaan te worden anders wordt de les in rekening gebracht.

 

LID ZIJN

 7) Welke soorten lidmaatschap zijn er?

Klik hier voor meer informatie 

8) Wat is de duur van een abonnement? 

De minimale abonnement periode is 3 maanden. Daarna kun je het abonnement stopzetten door een mail te sturen naar info@bodybeyond.nl Opzeggen kan op elke moment, met 30 dagen notice voor het einde van de looptijd van je abonnement. 

Staat je vraag er niet bij? 

Wil je iets met ons delen?  Stuur een mail naar:

info@bodybeyond.nl

Bij Body and Beyond houden we van persoonlijk contact!
Als er iets is, spreek Edit, Kari, Ilone en Ronald aan, voor of na de les.
Of bel, mail of app ons!
Wij wensen jou een fijne, stabiele en verdiepende yoga ervaring. 

Namaste,

Team Body and Beyond

 

Ben je tevreden?

Een complimentje geven mag!

PAS OP voor een vreugdedansje of zonnegroet.