Workshop “Het onbewuste bewust maken”.

Zondag 13 januari van 13:30-17:00

  • Wat zijn nu eigenlijk jouw diepere verlangens, dromen en wensen?
  • Wat is nu echt belangrijk voor je?
  • Wat wil jij waarmaken?

In onze huidige maatschappij wordt ontzettend veel van ons verwacht. We willen alle ballen hooghouden en zien door de veelheid van zaken, door de bomen het bos niet meer…

In deze workshop gaan we daar verandering inbrengen. Zodat je een helder beeld krijgt van hetgeen echt belangrijk voor jou is en je betere keuzes kunt maken. Zo creëer je meer tijd, ruimte en vrijheid om te doen wat jij leuk vindt en wat belangrijk voor jou is!

In “a state of flow” en vanuit ontspanning laten we ons gevoel vanuit het onderbewustzijn spreken. Om zo bewust te worden van onze weggestopte verlangens, doelen en wensen.

Met behulp van eenvoudige yoga asana’s, muziek en schrijfoefeningen ontvang je inzichten en kun je direct, concrete plannen maken voor 2019.

Bijdrage: 45,- euro per persoon.

Deze middag is een kado voor jezelf en een mooie start voor 2019.

Voor YogiTea en gezonde snacks wordt gezorgd.

Aanmelden kan via www.momoyoga.nl/bodyandbeyond

Aantal beschikbare plaatsen: 10

****

Speciale bijeenkomsten speciaal voor vrouwen

Zondag 14 april 2019 13:30 – 16:00

Wil je dichter bij je eigen kracht, flow en essentie komen en meer uit je potentieel halen?

The Sacred Women circle “the Rite of the Womb” is een bijzondere bijeenkomst voor vrouwen die zich meer willen verdiepen in de levenswijsheid en helende kracht van de vrouwelijke earth keepers uit het amazone oerwoud van Zuid-Amerika.

De Sacred Woman circle is voor alle vrouwen die hun leven willen wijden aan de kracht en wijsheid die wij als vrouw altijd hebben gehad, maar vaak hebben onderdrukt.

Het hart van intuitie liefde en zorg

Volgens de tradities van de Sjamanen en Earth keepers, waaronder de Mapachu’s uit het Andesgebergte, ligt de kracht van de vrouw in haar baarmoeder.

Haar tweede brein, haar tweede hart en de bron van intuitie, liefde, kennis en zorg.

Veel vrouwen houden emotionele pijn in hun lichaam en baarmoeder vast, waardoor ze niet vanuit innerlijke vrijheid kunnen leven en bloeien.

Trauma’s, ongewenste kinderloosheid, negatieve ervaringen, ziekte, relatieproblemen en scheidingen zijn vaak de oorzaak van een continue stroom van lijden.

The Sacred Women Circle is bedoeld om elkaar te ondersteunen en er voor elkaar te zijn. Als sisters, weg uit competitie.

Sacred Circle  – Rite of the Womb   

Nieuwe data 14 april 2019 13:30 – 16:00

Je ontvangt tijdens de 13th Munay Ki initatie,’ The Rite of the Womb’, een bezegeling van de kracht die je als vrouw altijd hebt gehad.

Ter voorbereiding op deze bijzondere initatie doen wij verschillende ontspanningsoefeningen zodat onze energie weer gaat stromen. Je maakt contact met jezelf en je essentie waardoor je her-innert waar jouw kracht en geluk ligt. Laat je verassen tijdens deze bijeenkomst van 2,5 uur en geef jezelf deze healing en blessing kado.

Nadat je de rite ontvangen hebt kun je je aanmelden op de website als Womb Keepper en mag jij dit geschenk van heling en transformatie doorgeven aan zoveel mogelijk andere vrouwen.

Meer informatie vind je op http://theriteofthewomb.com/.

Kosten voor deze healing en transformatie: Vanaf €45,-.

Workshop

Samen met vriendinnen kun je ook deze bijzondere initiatie van het indianenvolk de Munay-Ki ontvangen. Als je minimaal 6 vriendinnen verzameld hebt, kun je een datum inplannen voor de workshop bij Body and Beyond in Gebouw Lumen, Botterstraat 47 in Huizen of een door jou gewenste andere locatie. Deze workshop en healing duurt 2,5 uur waarbij ook Yogahoudingen en ontspannings oefeningen gedaan worden.

Eerstvolgende datum Workshop in Huizen: Zondag 14 april 2019 van 13:30 – 16:00

Aanmelding per mail: Bianca@bodybeyond.nl ov.v. naam, adres en telefoonnummer