VISIE

 

‘I have a dream’

MARTIN LUTHER KING

Wij geloven in:

JOU!

De kracht van het individu…

en het samenzijn

Eenheid in verscheidenheid

Het zelfhelend vermogen van het lichaam

Gezonde voeding, beweging en rust

Elkaar vertrouwen geven 

want

Als ik het kan, kan jij het ook!

Negatieve gewoonte overwinnen door

Ondersteuning en aanmoediging

Verbinding door te luisteren en elkaar in de ogen te kijken

Elkaar inspireren en motiveren

Aardig zijn

en

Positiviteit

Wij geloven in de kracht van liefde, van geven en in

JOU!

 

Deze waarden willen wij graag uitdragen in al onze lessen, behandelingen, kuren, trainingen en workshops die wij verzorgen. Waardoor je in verbinding met jeZelf komt en het vertrouwen krijgt te luisteren naar hetgeen waar jouw hart van gaat zingen. Waardoor je geïnspireerd raakt en je vrij voelt, de dingen te doen die je zo graag doet, vanuit jouw eigen bezieling en ontstaat als vanzelf ‘flow’ in je leven.

Klinkt goed he? En dat is het ook!  Wanneer je in verbinding met jezelf bent, lijkt alles als vanzelf te gaan. Precies op het juiste moment komen er mensen op je pad die jou verder helpen, krijg je kansen en mogelijkheden die er eerder niet waren en voel je je gelukkig en heerlijk ontspannen. En dat is nu precies wat wij ook voor jou willen. Want hoe meer zielen hoe meer vreugde en wat is nu vreugde wanneer je het met niemand kunt delen?

 

‘Where attention goes energy flows’

Onze verschillende, afwisselende yogalessen voor inspanning en ontspanning helpen jou daarbij en maken dit stapje voor stapje bewust. Daarbij reiken wij mogelijkheden aan, om op een andere manier met ‘negatieve’ emoties, tegenslag of ervaring om te gaan. Waardoor de klacht of spanning vaak als vanzelf oplost en verdwijnt.

Aanvullende behandelingen, kuren of trainingen kunnen daarbij extra ondersteuning bieden. Waardoor je gaat zien en ervaren wie je werkelijk bent en waar jouw behoefte liggen. Wij helpen jou dit te accepteren, respecteren en onvoorwaardelijk lief te hebben. Zodat er ruimte ontstaat voor ontspanning, zelfvertrouwen en zelfliefde. 

Dit proces van bewustwording is eigenlijk een life time proces en gaat ‘stapje voor stapje’ elke keer pel je weer een laagje van je persoonlijkheid af en krijg je meer inzicht in wie je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe dingen waarvan je meer energie krijgt. Je vrij, gelukkig en geïnspireerd voelt  en een meer positievere en liefdevolle bijdrage kunt geven aan deze prachtige wereld waar wij op leven!

Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, voor elk niveau, jong of oud, dik of dun met een open en respectvolle houding naar onze docenten en medeyogi’s. Zodat wij de fijne, rustgevende energie van onze yoga en leefstijl studio kunnen behouden en uitbreiden naar nog meer volle, voedende en helende yogalessen per week met prettige docenten en een fijne ruimte om nog even na te praten of na te voelen onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

De uitnodiging

Het interesseert me niet wat je doet voor de kost.

Ik wil weten waar je naar hunkert, en of je ervan durft te dromen het verlangen van je hart te vervullen.

Het interesseert me niet hoe oud je bent,

Ik wil weten of je het risico neemt voor gek te staan voor liefde, voor je dromen, voor het avontuur van levend zijn.

Het interesseert me niet wat je allemaal dwarszit, ik wil weten of je contact hebt gemaakt met de kern van je eigen verdriet. Of je bent geopend door de teleurstellingen van het leven, of je bent verschrompeld, je hebt afgesloten, uit angst voor de pijn. Ik wil weten of je pijn kunt verdragen, van mij en van jezelf, zonder weg te stoppen, vast te bijten.

Ik wil weten of je plezier kunt verdragen van mij en en van jezelf, of je kunt dansen met overgave, extase toe kunt laten tot in de toppen van je vingers en je tenen, zonder te manen tot voorzichtigheid, tot realisme, of ons te herinneren aan menselijke beperkingen.

Het interesseert me niet of het verhaal dat je verteld waar is, ik wil weten of je een ander kunt teleurstellen om eerlijk te zijn naar jezelf, of je verdenking van verraad kunt verdragen, zonder verraad te plegen aan je ziel. Ik wil weten of je trouw kunt zijn, en dus te vertrouwen.

Ik wil weten of je schoonheid kunt zien, ook als niet eerdere dag even mooi is, en of je jouw leven kunt herleiden tot haar bron. Ik wil weten of je met falen kunt leven, het jouwe en het mijne, en nog aan de rand van het meer kunt staan, en JA kunt roepen tegen de zilveren gloed van de volle maan.

Het interesseert me niet waar je woont of hoeveel geld je bezit. Ik wil weten of je na een nacht vol verdriet en vertwijfeling, moe en gekneusd tot op het bot, kunt opstaan en doet wat gedaan moet worden voor de kinderen. 

Het interesseert me niet wie je bent of waar je vandaan komt. Ik wil weten of je naast me zult staan als het er echt op aan komt en niet terug zult deinzen.

Het interesseert me niet waar of wat of met wie je gestudeerd hebt, ik wil weten wat er van je overblijft als al het andere wegvalt. Ik wil weten of je alleen kunt zijn met jezelf, en of je werkelijk waardeert wat je gezelschap houdt in lege momenten. 

 

Oriah Mountain Dreamer (Indiaanse stamoudste)