DOCENTEN

 

‘To dare is losing yourself for a moment

Not to dare is losing yourself forever

Kierkegaard

 

 

Bianca

 

Mijn liefde voor yoga is ongeveer 15 jaar geleden begonnen en heeft zich sindsdien alleen maar meer verdiept. Yoga, energiewerk en healing zijn voor mij een levensvervulling geworden en ik zou het niet meer willen missen. Het ontroert mij en raakt mij op diep niveau want yoga geeft mij rust, stabiliteit en zingeving. Elke dag ben ik dankbaar dat yoga op mijn pad is gekomen en dat ik de yoga filosofie mag uitdragen. Nog steeds lerende, open en nieuwsgierig naar yoga en het leven. Want dit verveelt voor mij nooit. 

Dagelijks beoefen ik de asana’s, meditatie en ademoefeningen om de verbinding met mijzelf te behouden. Daarbij lees ik veel spirituele boeken, beluister podcasts en volg ik zelf een nieuwe yogastudie en healing opleiding.

Alles wat ik op mijn pad geleerd heb, deel ik zoveel mogelijk met de deelnemers in de yogalessen, behandelingen, trainingen en kuren die ik geef. Mijn stijl van lesgeven is liefdevol, toegankelijk en praktisch.

Je bent van harte welkom in mijn les voor een kennismaking!

Zonnegroet,

Bianca

 

Ronald

Mijn naam is Ronald Hoorn en na het afronden van de opleiding tot Psychosynthese counselor was ik op zoek naar een vervolgstap. Bij toeval kwam ik in 2015 in aanraking met yoga. Al snel werd mij duidelijk dat het volgen van het pad van yoga een mooi tegenwicht vormt voor mijn baan als projectmanager bij een groot installatiebedrijf. Yoga is voor mij een anker in mijn leven. Het helpt mij om de balans te vinden tussen spanning en ontspanning.

Na drie jaar intensief yogales gevolgd te hebben bij verschillende leraren ben ik de Raja yoga docentenopleiding in Naarden gaan volgen en heb in 2021 het laatste jaar afgerond. Binnen de Raja yoga wordt behalve aan de asana’s (houdingen) ook veel aandacht besteed aan pranayama (ademhaling), meditatie en yoga filosofie. Voor mij is Raja yoga een pad dat mij helpt om bewuster te leven.

Sinds 2020 geef ik Yin/Hatha yogales bij Body and Beyond. Deze les bestaat uit een combinatie van rustige Yin en actievere Hatha asana’s, waarbij de houdingen 5 tot 10 ademhalingen worden aangehouden. Dit is een prachtige vorm waarbij het lichaam een instrument wordt om het denken in balans te krijgen en waarbij de laatste rimpel in het denken stilvalt. De asana’s werken zo dieper door en dragen bij aan de ontwikkeling van een grotere bewustwording.

 

 Ilone

 

Voor mij is yoga een heel mooi en dankbaar leerproces.

Het heeft me geleerd om door te zetten en dingen te laten gebeuren.

Compassie te hebben voor mijzelf en het leven te omarmen.

Yoga geeft mij zoveel meer rust en vertrouwen in mijzelf, dat ik dat graag met mensen wil delen.

Hoe meer je van jezelf leert houden, hoe meer je in je eigen kracht komt te staan en ruimte kan maken voor jezelf.

Namasté Ilone

 

 

Kari Lei 

Kari Lei is a mother of 2 beautiful boys and together with her husband they live in Loosdrecht. Kari is originally from Cape Town, South Africa, but she prefer to consider herself as a citizen of the world.  

Kari began practicing yoga to develop flexibility and her stamina. As she began to practice, she realised that she began to feel happier and healthier. This began her journey into a more holistic way of living. She became more aware, more mindful and began cleaning her own temple, her body. She realised that, in her life, yoga can’t be separated into the physical, the mind and the heart but that it’s a completely unified state of being.

Kari has a strong Bikram practice for roughly 10 years. More recently she began exploring other types of yoga like Ashtanga. She has also developed a love for Vinyasa Flow and decided to train as a teacher in both Bikram and Vinyasa Flow. She is keen to continue learning and regularly attend training and workshops.

As a teacher, Kari would like to create a space for her students that is mindful, kind, spacious, patient and safe. It is her privilege to guide you through your practice.

Edit

Mijn naam is Edit. Ik ben in Hongarije geboren maar woon inmiddels 24 jaar in Nederland.

Bijna 20 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga, ik volgde jarenlang wekelijkse lessen bij verschillende docenten. Door yoga te beoefenen ervaarde ik verstilling in mezelf en ontspanning in mijn lichaam. Verder bracht meditatie mij rust en balans.

Yoga werd mijn passie. Om van mijn passie mijn werk te kunnen maken heb ik de 4 jarige Raja yoga docentenopleiding gevolgd en succesvol afgerond. Yoga is een onlosmakelijk deel geworden van mijn leven.

Ik geef op de zaterdagochtenden Hatha yogalessen met meditatie vanaf 25 september.

Wees welkom!

Ik verheug me er enorm op dat ik mijn kennis kan inzetten om iedereen de positieve werking van yoga op zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid kan laten ervaren.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

 

“Yoga is jezelf ontdekken, jezelf ervaren en jezelf zijn.”