OVER BODY AND BEYOND

 

 ‘Wat de rups het einde noemt

noemt de rest van de wereld een vlinder’

LAO TSE

 

 

Yoga en leefstijl studio Body and Beyond in Huizen is een prettige en gespecialiseerde school voor yoga en pilates lessen, bewustzijnstrainingen, persoonlijke ontwikkeling en kuren. Een rustpunt waar je jezelf kunt zijn en de verbinding met jeZelf kunt herstellen. Zodat je inzicht krijgt in je automatische patronen, spanning kunt loslaten en meer bewustwording krijgt. Een plek waar je kunt werken aan het verbeteren van je conditie en spierkracht met pittige Pilates en Yogalessen. Je voedingspatroon kunt veranderen met kuren als Sportvasten en The Vegan Switch en een plek waar we één of meerdaagse retraites organiseren om nog meer de verbinding en verdieping aan te gaan. Kortom we willen alles aanbieden om jou nog beter in je vel te laten zitten met aandacht, liefde en persoonlijk contact.  

 

Je kunt bij ons een individueel traject aangaan voor een specifieke klacht en/of je kunt in een kleine groep meer dan tien verschillende, afwisselende yoga en pilateslessen per week volgen. Neem een kijkje op het lesrooster voor ons actuele aanbod. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk daarom houden wij de groepslessen bewust klein met maximaal 8 personen per yogales. Zo kunnen wij een prettige sfeer in de yogastudio creëren met ruimte voor individuele aandacht.

 

Ons team bestaat uit 4 betrokken en bevlogen docenten Bianca, Ilone, Ronald en Kari en zij hebben allen één of meerdere yoga opleidingen of bewustzijnstrainingen afgerond. Op de docenten pagina kun je alvast een kijkje nemen en kennis maken met de visie van onze docenten.

 

Heb je een vraag of probleem? Je kunt bij ons terecht voor persoonlijke en spirituele groei. Waardoor je meer naar je gevoel gaat luisteren en je keuzes gaat maken die beter bij je passen, jou laten groeien en energie geven. Wanneer jij jeZelf en je passies leert kennen, verbetert automatische jouw kwaliteit van leven  op meerdere gebieden. Neem contact met ons op of spreek de docent voor of na de les aan voor meer informatie. 

 

In de studio kun je gratis gebruik maken van de yogamatjes, bolsters, meditatiekussens, yogablokken, yogariemen en oogkussentjes. De kaarsjes branden en de etherische olie verspreidt een heerlijke geur. Je bent van harte welkom een les, training, kuur of behandeling zelf te ervaren. Kijk op de pagina van het lesrooster voor het boeken van een groepsles of kijk op onze aanbod pagina voor onze individuele of groepstrajecten voor persoonlijke ontwikkeling, kuren en bewustzijnstrainingen.

Hopelijk tot snel!

 

Namasté,

Team Yoga en leefstijl studio Body and Beyond

 

 

 

De drang

Is er heel diep bij u van binnen

niet een drang om het pad te gaan ontginnen

naar de wereld van helder trillende kleuren

vol met ontdekkingen en nieuw te openen deuren,

die de poort zijn naar een steeds dieper weten,

dat niet langer wil worden vergeten?

De wereld waarin dromen u vergezellen

en uw verlangens vertellen

De wereld die geen gisteren en geen morgen meer kent,

waar u alleen aanwezig kunt zijn in het moment.

En onderweg op het pad worden schijn en illusie afgelegd,

omdat u ze gaat doorzien en er niet langer aan hecht.

Het pad van inzicht dat naar deze wereld leidt

is groeien in ervaren

en deze wijsheid raakt u nooit meer kwijt.

Is er niet heel diep bij u van binnen

deze drang om dit pad te gaan ontginnen?

Wereld van de wijsheid