Tijd voor jezelf nemen is niet makkelijk in een wereld die altijd aan staat waarin jouw tijd en aandacht verdeeld wordt tussen werk, gezin, familie, vrienden en andere (sociale) verplichtingen.

Niet alleen krijgen we binnen een week meer informatie binnen dan een mens uit de oertijd in zijn hele leven, we worden ook steeds geprikkeld om steeds beter, anders of meer te doen dan we daadwerkelijk nodig zijn.

Want zelfs met een overvolle agenda en een leven vol rijkdommen kunnen we verlangen naar meer betekenis, naar innerlijke rust en zachtheid, naar ontspanning en vervulling.

Want waar blijf jij?

In alle hectiek van de dag?

Juist dan komt mindfulness met aandacht in beeld.

Echt goed voor je jezelf zorgen, begint bij de bewuste keuze om  je eigen tijd af te bakenen waardoor je ruimte schept voor hetgeen voor jou belangrijk is. Het begint met grenzen stellen, stilte toelaten en er bewust voor te kiezen om jouw kostbare tijd te vullen met wat voor jou van waarde is. Dit ontdek je met bewuste, vriendelijke aandacht in het NU.

MINDFULNESS DUS…

In de mindfulness training maak je kennis met jouw zuivere, zachte, krachtige kern. Die altijd aanwezig is maar vaak overschreeuwd wordt door al het moeten.

Je leert met aandacht naar jezelf te luisteren, zonder oordeel. Zodat je bewuste keuzes kunt maken en vrijer in het leven kunt staan.

Hoe meer tijd en ruimte je maakt voor jouw diepste zelf hoe meer jouw authentieke zelf gaat stralen.

En dat is pas echt goed voor jezelf zorgen!

 

Start: Vrijdag 15 januari 2021
10:30 – 12:30
Prijs: € 195,- voor 8 weken

 

Voor uitgebreide informatie, klik je op het tabblad: mindfulness.

Je kunt je opgeven voor de cursus: via het lesrooster.

Wanneer je voor 1 december boekt, is de complete cursus 195,– euro na deze datum gaat de prijs omhoog naar 225,- euro.

 

Bron: Self care en rituelen