Soms weet je gewoon even niet meer hoe het voelt om ontspannen te zijn en rust in je hoofd te hebben. Je wilt wel ontspannen en weet ook dat het nodig is maar als je dan eindelijk op de bank neerploft, kun je de rust niet vinden en spring je snel weer op, om van alles te gaan doen.

Herkenbaar?

In deze behandeling voor ontspanning kalmeren we het zenuwstelsel waardoor je een diepe staat van ontspanning ervaart. Met behulp van de stemvork, geven we het lichaam als het ware een diepte massage. De trilling van de stemvork werkt namelijk op de diepere lagen van jouw lichaam. Het zenuwstelsel kalmeert waardoor jouw lichaam na de behandeling heerlijk ontspannen aanvoelt. Deze behandeling is ook geschikt wanneer je burn out klachten hebt, geen gevoel meer ervaart in je lichaam of wanneer je het gevoel hebt vast te zitten.

Bel voor een afspraak Bianca : 06-11048271

Duur behandeling: 60 minuten

Tarief: 60,- euro per behandeling van 60 minuten