Deze heerlijke holistische coachingssessie is een healing, reading en coaching in 1.

Deze behandeling is uniek in Nederland!

Met de stemvork wordt jouw lichaam in een diepe staat van ontspanning gebracht. Waardoor het zenuwstelsel tot rust komt en gedachten verdwijnen.

De stemvork geeft het lichaam een diepte massage omdat de trilling van de stemvork tot de diepere lagen van het lichaam doordringt. Pijnklachten, spanningen, weerstanden en andere ongemakken worden zo op een volstrekt pijnloze en vooral ontspannen manier los gemaakt. De afvalstoffen opgeslagen in de verschillende lichaamsweefsels worden door deze speciale behandeling los getrild. Deze vrijgekomen afvalstoffen worden zo opgelost en uitgescheiden door het lichaam.

Tijdens de behandeling wordt afgestemd op de oorzaak van het probleem. Zodat er meer inzicht en bewustzijn over de oorzaak van de pijnklachten ontstaat. Wat kan helpen bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Meestal volstaat een sessie van 3 opeenvolgende behandelingen.

Bel voor een afspraak Bianca : 06-11048271

Duur behandeling: afhankelijk van de hulpvraag tussen de 60 en 120 minuten.

Tarief: 120,- euro per 60 minuten.